انواع تامین مالی جمعی را در شماره قبلی به طور کامل توضیح دادیم. انتخاب نوع مناسب تامین مالی جمعی برای استارتاپ شما تا حد زیادی به ماهیت کسب و کار، اهداف و توانایی شما برای برآورده کردن خواسته های هر روش تامین مالی جمعی بستگی دارد.
در اینجا چند فاکتور وجود دارد که باید هنگام تصمیم گیری در مورد انواع تامین مالی جمعی در نظر بگیرید:
هنگامی در حال راهاندازی محصول یا خدمات جدیدی هستید، سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر پاداش ممکن است بهترین گزینه باشد. اگر کسب و کار شما یک ماموریت اجتماعی یا جامعه محور قوی دارد، تامین مالی جمعی مبتنی بر کمک مالی می تواند انتخاب خوبی باشد. اگر کسبوکاری را گسترش میدهید که قبلاً کشش داشته است، و مایلید سهام خود را رها کنید، سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر سهام میتواند بهترین گزینه باشد. در آخر اگر به توانایی خود در بازپرداخت وام اطمینان دارید و می خواهید مالکیت کامل شرکت خود را حفظ کنید، تامین مالی جمعی مبتنی بر بدهی ممکن است بهترین راه باشد.
روشهای مختلف تامین مالی جمعی میتوانند مقادیر متفاوتی سرمایه ایجاد کنند. برای مبالغ بزرگتر، سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر بدهی یا سهام ممکن است مناسبتر باشد. اگر به مبلغ کمتری نیاز دارید، ممکن است سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر پاداش یا کمک مالی کافی باشد.
اگر نیاز دارید محصول خود را در بازار آزمایش کنید، سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر پاداش میتواند بازخورد و اعتبار مشتری ارزشمندی را ارائه دهد.
اگر حفظ کنترل کامل و مالکیت استارتآپ برای شما مهم است، سرمایهگذاری جمعی پاداش، تأمین مالی جمعی مبتنی بر کمک مالی یا تأمین مالی جمعی مبتنی بر بدهی بر سرمایهگذاری جمعی مبتنی بر سهام ارجحیت دارد.
آیا می توانید برای تامین مالی جمعی مبتنی بر پاداش، به موقع جوایزی را تولید و تحویل دهید؟ به توانایی خود در بازپرداخت وام برای تامین مالی جمعی مبتنی بر بدهی اطمینان دارید؟ می توانید تعداد زیادی از سهامداران را برای تامین مالی جمعی مبتنی بر سهام مدیریت کنید؟
تامین مالی جمعی مبتنی بر سهام و مبتنی بر بدهی می تواند شامل الزامات قانونی و نظارتی پیچیده تری نسبت به سرمایه گذاری جمعی مبتنی بر پاداش یا اهدا باشد. مطمئن شوید که این تعهدات را درک کرده اید.
بیشتر بخوانید: انواع تامین مالی جمعی؛ راهنمای روش های تامین مالی جمعی
استارتآپها چندین جایگزین برای تامین مالی جمعی دارند که میتوان آنها را به دو دسته اصلی تقسیم کرد: تامین مالی بدهی و تامین مالی سهام.
وام های بانکی: وام های سنتی بانکی روشی متداول برای تامین مالی یک استارتاپ است. آنها معمولاً به یک طرح تجاری و وثیقه قوی نیاز دارند.
خطوط اعتباری: بانک ها یا اتحادیه های اعتباری نیز خطوط اعتباری را ارائه می دهند که به کسب و کارها امکان دسترسی انعطاف پذیر به وجوه را می دهد.
وامهای خرد: سازمانهای غیرانتفاعی و وامدهندگان آنلاین وامهای کوچکتری ارائه میدهند که معمولاً راحتتر از وامهای بانکی سنتی دریافت میشوند، به ویژه برای مشاغل با سابقه اعتباری کمی.
سرمایه گذاران فرشته: سرمایه گذاران فرشته افراد ثروتمندی هستند که پول شخصی خود را در استارتاپ ها در ازای سهام سرمایه گذاری می کنند. آنها همچنین ممکن است تخصص و ارتباطات صنعتی را ارائه دهند.
سرمایه گذاران خطرپذیر: شرکت هایی هستند که در استارت آپ ها و شرکت هایی در مراحل اولیه سرمایه گذاری می کنند که به اعتقاد آنها پتانسیل رشد بالایی دارند. در ازای آن، آنها معمولاً به یک سهام و غالباً یک درجه کنترل بر شرکت نیاز دارند.
شرکت های سهامی خاص: این شرکت ها در شرکت های بالغ با هدف افزایش ارزش و سپس فروش آنها با سود سرمایه گذاری می کنند. آنها معمولاً به سهام قابل توجهی یا مالکیت واقعی نیاز دارند.
به غیر از تامین مالی بدهی و تامین مالی سهام، در اینجا روش های متداول دیگری وجود دارد که استارت آپ ها عملیات خود را تامین مالی می کنند:
کمکهای بلاعوض از سوی سازمانهای دولتی، بنیادها و شرکتها پول رایگانی هستند که نیازی به بازپرداخت ندارند. آنها می توانند منبع خوبی برای تامین مالی باشند، اما اغلب بسیار رقابتی هستند و ممکن است نیاز به رعایت شرایط خاصی داشته باشند.
بسیاری از کارآفرینان در ابتدا از جیب خود بودجه کسب و کار خود را تأمین می کنند. این ممکن است شامل پسانداز، کارتهای اعتباری یا وام مسکن باشد.
کارآفرینان اغلب برای حمایت مالی به دوستان و خانواده مراجعه می کنند. در حالی که این می تواند راه خوبی برای شروع باشد، مهم است که آن را به عنوان یک معامله تجاری تلقی کنیم تا از سوء تفاهم و روابط تیره جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: ابزار تحلیل تامین مالی جمعی؛ کرادکاو
این برنامهها معمولاً در ازای سهام کوچکی، بودجه، راهنمایی و منابع را برای استارتآپها فراهم میکنند.
برخی از استارتاپها با کسبوکارهای بزرگتر شراکتهای استراتژیک ایجاد میکنند که در ازای چیزی ارزشمند، مانند دسترسی به فناوری نوآورانه یا ورود به بازارهای جدید، بودجه و منابع را فراهم میکنند.
سرمایهگذاری جمعی تنها یکی از راههای بسیاری برای تأمین مالی استارتآپتان است، و بیشتر استارتآپها به طور کامل تنها به یک روش تأمین مالی وابسته نیستند. مطمئن شوید که مزایا و معایب هر روش را درک کرده اید و بهترین روش را انتخاب کنید که با مدل کسب و کار، نیازهای مالی و اهداف بلندمدت شما مطابقت دارد.
محتوای این مقاله فقط برای اطلاعات عمومی و اهداف آموزشی است و نباید به عنوان مشاوره حقوقی یا مالیاتی تلقی شود. ما صحت، کامل بودن، کفایت یا ارزش اطلاعات موجود در مقاله را تضمین یا تضمین نمی کنیم. برای مشاوره در مورد وضعیت خاص خود باید از یک وکیل یا حسابدار ذیصلاح که مجوز فعالیت در حوزه قضایی خود را دارد، مشاوره بگیرید. همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تامین مالی جمعی با ما تماس بگیرید.
مفتخریم که بهترین شرکت سکوی تأمین مالی جمعی در ایران را به شما معرفی کنیم. کرادیاب اولین هاب هوشمند کرادفاندینگ ایران است.